За нас

Headphones Zone е сайт, създаден от група ентусиасти, които имат за цел да направят популярно слушането на музика със слушалки. Това според нас е най-краткият път до доближаването до високата вярност ( HI-FI) или до най-високият клас системи познати още като (HI-END) – до наслаждаване на музиката в цялото й великолепие, точно както е сътворена от авторът и пресъздадена от диригента и изпълнителите.

Чрез слушалките, не само се чуват детайли и нюанси, които много трудно могат а се усетят с тонколони, но и се избягват всички недостатъци на помещението за слушане и наложителното му акустично обработвене и адаптиране за нашите цели. Ние обръщаме внимание и на всички останали компоненти, които изграждат нашите аудио системи – усилватели, източници (CD плеъри, грамофони и др.), кабели (междукомпонентни, захранващи и др.) и разбира се различните издатели и издания на любимите ни изпълнители. Не игнорираме дори аксесоарите като аудио етажерки, столът за слушане и други малки детайли , които ни правят щастливи занимавайки се с нашето любимо хоби.

Три години след основаването на клуба , имаме над 50 члена , които имат вече изградени слушалкови системи, предоставяйки wъзможност да обменяме слушателски опит , музика , впечатления или просто възможност да се съберем , видим и поговорим за нашето хоби (или нещата от живота) в приятна компания и любима напитка.


Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.